Postzegelinzameling

Printvriendelijke versiePrintvriendelijke versie

Vele mensen beseffen niet dat postzegels, zelfs afgestempelde, waarde hebben en dat ze een belangrijke bron van inkomsten zijn om projecten van de Don Bosco Stichting te ondersteunen. De Don Bosco beweging is een zeer brede beweging van enthousiaste jongeren en volwassenen, gericht op kinderen en jongeren, en actief over heel de wereld. In Vlaanderen is Don Bosco vooral bekend en gekend via haar scholen en instellingen van bijzondere jeugdzorg.
De postzegels kunnen onafgeweekt per gewicht verkocht worden. Bijzondere zegels worden te koop aangeboden aan verzamelaars.

Wie bereid is mee te werken aan de inzameling, kan postzegels deponeren in het groene postzegeltonnetje in volgende kerken:

• Onze-Lieve-Vrouw Geboortekerk (Kapellen)
  • Sint-Antoniuskerk (Wever)
  • Sint-Catharinakerk (Zuurbemde)

Website: www.donboscostichting.be

Wie contacteren?
Glabbeekse parochies: Gert Janssens, 0474 / 72 14 82, gert.janssens@kerk-lubbeekglabbeek.be